Betting Rådgivning – tips

betting-radgivning

En vellykket better skal have en systematisk tilgang til alle aspekter af sportsvæddemål. Selv om denne betting rådgivningsliste er beregnet til begyndere, bør alle læse den, fordi det giver dig en stor indsigt til væddemål. Der er tre typer af spillere. De første satser for sjov og spænding.

For dem er den perfekte form for væddemål spredte væddemål på ens favorit hold eller et populært spil. Den anden type spillere satser for at tjene ekstra penge. De foretrækker arbitrage betting, fordi det vil bringe dem overskud uden unødige risici. Den sidste er professionelle spillere, der udgør den mindste del af spillere.

 

De spiller på omhyggeligt at søge og studere gode chancer for spredning eller arbitrage betting.

 

Her følger råd, som vil hjælpe dig i gang:

 

Penge kontrol – 1. betting rådgivning

Sandsynligvis er den vigtigste del af væddemål effektiv penge kontrol. Hvis du planlægger at satse, skal du afsætte en vis sum penge til væddemål og kun spille med det, uanset om du vinder eller taber. Du bør aldrig spille alle dine penge på et væddemål. Det tager tid at blive en stor vinder med 60-70% vindende indsatser, medmindre du bruger arbitrage væddemål.

 

At få de bedste odds – 2. betting rådgivning

Tilmeld dig mere end én bookmaker for at få de bedst mulige odds. Nogle bookmakere har bedre odds for NBA, nogle for NFL og de andre for fodbold væddemål. Når du tilmelder dig, kan du også bruge gratis spil og andre kampagner, der tilbydes af online bookmakere. Det kan give dig par hundrede dollars eller pund i gratis væddemål gevinster.

 

Viden og forskning – 3. betting rådgivning

Du har flere chancer for at vinde væddemålet, hvis du satser på en sport eller begivenhed du er fortrolig med. Du skal også bruge statistikker på bookmaker hjemmesider og søge på internettet for at indsamle flere oplysninger om arrangementet. Kombinationen af din viden og forskning giver dig en fordel over bookmakere.

 

Spil på det rigtige tidspunkt – 4. betting rådgivning

Hvis du satser på en favorit, skal du placere din indsats tidligt på ugen før betting begyndere, der normalt satser på en favorit, som så reducerer oddsene. Det er en helt anden historie, når du satser på en underdog. Ved spil på en underdog er det bedst at gøre en indsats så sent som muligt for at få højere odds.

Tags: