Bookmakere med dansk licens 2019

Bookmakere 2019

Vi tager mange aspekter i betragtning når vi analysere kampe, som vi kommer til at spille på. Normalt er disse rene statistikker, som vedrører sidste møder og den nuværende form. Derudover tager vi skridtet videre og gennemser internetfora og sports aviser for at finde så mange oplysninger omkring den pågældende kamp som muligt.

Vi er ofte ret opmærksomme på bookmakere såvel som at se om der er en nedadgående eller opadgående tendens hos dem.

Et interessant eksempel er tennis. Når favoritterne vinder de store begivenheder, så falder deres satser til latterlige tal, når mindre prestigefyldte begivenheder begynder.

Bookmaker Bonus Anmeldelse Spil nu
1 100% velkomstbonus op til 1.000 kroner Anmeldelse Spil nu
2 Bwin bonuskode - 1.000 kroner Anmeldelse Spil nu
3 100% velkomstbonus op til 1.000 kroner Anmeldelse Spil nu
4 100% bonus på op til 1000 kr Anmeldelse Spil nu
5 Risikofrit spil - 350 kr Anmeldelse Spil nu
6 1200 kr for hver spiller Anmeldelse Spil nu
7 Ingen bonus i øjeblikket Anmeldelse Spil nu

For nogle spillere er disse lave satser det perfekte supplement til at doble eller tredobbele deres indsatser. Takket være dette stiger den samlede kupon op til toppen, og vi mener, at dette spil er bare en formalitet. Ikke desto mindre er det den mest almindelige fejl blandt mange af de nybegyndere der spiller – som spiller lave odds.

Lad os tage et kig på antallet af lave odds, der ikke går igennem. Det er et klart bevis på at disse højere odds vi alle er så bange, faktisk sejre. Nogle mener at det er en dårlig ting, og de har ret! Når vi grundigt analysere en kamp, en tenniskamp for eksempel, kan vi se, at en masse favoritter mister deres spil før større arrangementer.

 

Bookmakere 2019

Disse er sande favoritter og det sker ret ofte. For eksempel er der et ods ca. 1,02 på spilleren, mens hans modstander ligger på lidt mere end 7. Selvfølgelig vil spilleren med højere odds vinde kampen. Det samme sker i fodbold eller håndbold. Hvis holdet står over for en meget vigtig kamp for Champions League snart, er det indlysende, at de vil betale mindre opmærksomhed til kampene på deres hjemmebane. Dog bør man følge disse oplysninger regelmæssigt.

Det er indlysende, at vi ikke satse så højt på disse højere odds, som vi ville gøre i en lang række tilfælde af lavere odds. Hvis vi ikke er så sikre på kuponen, er det mere sikkert at satse på færre kampe på kuponen. Når det kommer til tennis, kan vi også satse på at spilleren med store ods vinder mindst et sæt. Dette giver os også en interessant beregning.

For at opsummere, bør vi ikke smide så meget opmærksomhed på odds. Online Bookmakere 2019 behøver ikke at vide alt, mens vi kunne have den viden, som vil afgøre udfaldet af den endelige score.

 

Tip: Det er værd kun at satse, når du er veludhvilet og afslappet.

Tags: