Grundlæggende sports betting

grundlaeggende-sports-betting

Fodbold er den mest populære sport at satse på i Europa, med en enorm mængde af spil fra hele verden tilgængelige for dig som du kan placere dine penge på efter indførslen af internettet og især mobil internet betting.

Fodbold betting har et væld af forskellige kategorier, og vi vil give dig en detaljeret oversigt over de grundlæggende her.

 

Kamp betting

Dette er så grundlæggende som det findes, når det kommer til sportsmarkeder. Vælg blot dit forventede resultat på en kamp og det vil give et afkast afhænger af bookmakerens pris (som altid er med forbehold for ændringer). Du er i stand til at vælge begge sider til at vinde eller kampen til at være uafgjort, før den starter, men du har nu fået mulighed for at foretage et valg efter kampen er begyndt med i live betting.

 

Begge hold scorer

Dette valg er blevet meget populære i de sidste par sæsoner efter bettere begyndte at bemærke en god værdi i forhold til de almindelige kamp betting markeder. Betfred øgede populariteten af begge hold scorer med et par hak ved at være den første britiske bookmaker til at tilbyde faste odds på en begge hold scorer kupon, ved at lancere deres “Mål Galore’ kupon. Udgangspunktet er let, hvis du tror begge hold scorer et mål i et opgør, så er dette valg for dig.

 

Begge hold scorer og vinder

Dette er en kombination af de to foregående markeder rullet ind i en satsning. Odds er generelt højere, da du satser på et resultat, og begge klubber involveret for at komme på scoringstavlen. Dette marked har virkelig taget fart i denne sæson i særdeleshed.

 

Dobbelt chance

Dobbelt chance bruges til at dække ryggen af spillerne, der i det væsentlige væddemål mod et bestemt hold der skal vinde en kamp. Dobbelt chance giver dig mulighed for at vælge det hold du håber kommer ud på toppen med den sikkerhed af stadig vinde hvis kampen er uafgjort.

 

Handicap betting

Handicap indsatser anvendes til spillere, der har lyst til en storfavorit til at få et resultat, men standard vindende odds er ikke givende nok. Bookmakere tilbyder forlænget odds på hold i opgøret, men med underdog hold tildeles et “forspring”, før kampen begynder. En “-1” handicap på en favorit ville betyde, at de skulle vinde med to mål for at indsatsen kommer igennem. For en mere detaljeret forklaring, tage et kig på Handicap betting linket.

 

Over / Under væddemål

Den populære over / under marked er et godt alternativ til begge hold scorer muligheden nævnt ovenfor. Udgangspunktet er, at du vil spille på, at der er over eller under en vis mængde af scorede mål i alt mellem de to konkurrerende sider under kampen.

 

Første målscorer

Du skal dykke lidt dybere og gå til en bestemt kamp for at tage dette valg, men bookmakere giver dig odds på hver spiller til at score det første mål i kampen før kampen starter. Det er normalt en større gevinst man kan opnå, men oftest er det en stor risiko.

 

Målscorer i løbet af kampen

Enhver tid målscorer tilbyder den samme forudsætning af at have odds på hver spiller til at score et mål i løbet af spillet, men odds er lidt mindre, da de har mere tid til at gøre det. Forskellen her er det ikke gør en forskel, hvis dit valg scorer i det første minut eller han venter til sidste, du vil stadig få din belønning, hvis valg scorer.

 

Korrekt resultat

At gætte den korrekte score i en kamp er temmelig vanskeligt, fordi alt kan ske i fodbold. Det er derfor, du får en smuk anstændig belønning for det. På dette marked er alt der er brug for at du vælger det rigtige resultat af kampen.

Tags: