Hvordan vinder du i sportsvæddemål? Sports betting strategi

bedste-betting

Sportsvæddemål er en bi-polar oplevelse. Nogle dage, vil du føle, at du er en superhelt og hvert spil går din vej, den næste dag vil du føle at verden er imod dig med en organiseret indsats for at sikre, at du ikke vinder, og du ønsker kun at kravle ind under en klippe.

Med så mange spil, der spilles, så meget at forskning og endeløse vinkler du kan se på for hvert spil, hvordan kan du så sikre, at du rent faktisk kan få en fordel og vinde konsekvent?

 

Vi har haft fornøjelsen af handicap-bette hver eneste college og pro spil i næsten 20 sæsoner. Vi arbejdede med kunder, der spænder fra Wall Street investeringsfonde til lejlighedsvise 10$ spillere. Tusinder, der kommer fra mere end 170 lande besøger vores hjemmeside hver uge. Som et team, har vi lært endeløse værdifulde erfaringer gennem årene, og vi er glade for at dele nogle af vores observationer her med dig.

 

Uanset om du er nybegynder til sportsvæddemål eller en hårdkogt sportsinvestor, håber vi, at den følgende vejledning kan give dig en god oversigt over grundlæggende begreber, der kan forbedre din vindrate og også forklare, hvordan man laver den bedste betting.

 

Her er nogle grundlæggende retningslinjer:

• Det gennemsnitlige beløb du satser på et spil skal være 1-3% af din bankroll.

• Under ingen omstændigheder bør du overskride væddemål med 5% af din bankroll på et enkelt spil.

• Du må ikke jage! Vi forstår, det føles forfærdeligt at tabe, og det første naturlige instinkt er at jage dine tab ved at fordoble op på de følgende spil. Gør det ikke. Vi har set enorme bankrolls forsvinde meget hurtigt af de dårlige beslutninger forårsaget af jagter.

• Du må ikke gå dobbelt op efter en vinder. Dette er det modsatte af jagter, hvor du føler dig så sikker med dine seneste vinder, at du øger din betstørrelse til farlige mængder. Hold din disciplin uanset hvad og tænk som en professionel. Du må ikke give dine hårdt tjente gevinster væk for nemt.

Tags: