Sådan vinder bookmakere: Sports betting strategi og taktik

sports-betting-strategi

Uanset om du satser på sport for underholdning, hvilket gør de spil, du ser lidt mere interessante, eller placerer indsatser på NFL spil som en måde at tjene penge på, vil du ønske at indarbejde en sportsvæddemål strategi og taktik, der gør dine indsatser mere tilbøjelige til at tjene dig kolde kontanter.

De bedste sportsvæddere i verden vinder sjældent (hvis nogensinde) mere end 60% af tiden, så selvfølgelig er satssning på resultatet af sportsbegivenheder en vanskelig virksomhed. På grund af den juice forpligtet til at placere væddemål med bookmakere, er breakeven punktet for sportsgambling omkring 53% – noget over det er ren profit.

 

Vindende Sports Betting strategier og taktikker

Følgende gode råd i forhold til sportsvæddemål kan hjælpe dig med at få en fortjeneste fra dine indsatser. Disse grundlæggende sportsvæddemålstrategier er almen viden; intet skrevet i denne artikel er en dyb mørk hemmelighed fra sports gambling industrien. Tricket er at følge disse tips til alle tider, aldrig lade dit hjerte komme i vejen for en smart satsning. Hvis du ønsker at vinde penge på sport, skal du følge nogle grundlæggende strategier for sport bettere.

 

Money Management og Bankroll Management

Afsæt et bestemt beløb, der er kendt som din “bankroll”,. Det vil hjælpe med at holde dit spil på budgettet. Det er sandt, at du aldrig skal bruge din husleje til at satse på sport, men det omvendte af det er, at du aldrig skal bruge dine betting bankroll til at betale husleje, hvis du ønsker at være en rentabel gambler.

 

Etablering af en bankroll betyder der skal træffes en beslutning om et beløb af kontanter, som du har råd til at tabe.

Etablering af en specifik bankroll for en given sport sæson omfatter at du bryder dette budget ned i forhold til måneden, ugen, og per spil. Generelle sportsvæddemålsstrategier og rådgivning i form af din bankroll vil fortælle dig, at du ikke skal satse mere end 1% af din samlede bankroll per spil. Alt over 1% betragtes som en risikabel satsning, mens indsatser, der består af 1% af din bankroll betragtes som konservative, smarte indsatser.

Bankroll strategi lærer også spillere ikke at forsøge at kompensere for tab ved at placere større indsatser. Din hjerne kan fortælle dig, at du nødt til at “genvinde” dine tab ved at fordoble dine indsatser på din næste runde af indsatser, men denne form for satsning er mere tilbøjelig til at føre til endnu større tab.

 

Betmed fornuften

Der er et udtryk fælles for alle former for spil, der er kendt som “at gå på tilt.” Poker spillere, spillemaskine junkier, og sport betters er alle i fare for til at satse “på tilt”, når de lader deres følelser løbe af dem, og glemme alt om grundlæggende strategi. Betting, når du er i balance betyder at du ignorerer dine følelser og spiller, når du er ædru og i godt humør.

En måde at tænke på at placere sport indsatser er kun at satse, når du villekøre sikkert bil. Standard bookmakere omfatter ofte barer og værsthuse – hvorfor tror du det er? Folk, der har drukket lidt for meget øl eller whisky, har en tendens til at placere indsatser baseret på deres følelser, og som et resultat mister de mere end de vinder.

 

Sandsynligvis er det vigtigste sportsvæddemål tip at gøre dit hjemmearbejde, før du placerer et væddemål.

Researching før du placerer et væddemål betyder at du vurderer holdene og går efter de bedste odds.
Faktisk er oddsvurderinger ofte vigtigere end at kende detaljerne på alle hold og spillere, der er involveret i dine indsatser.

At studere dine valg før du træffer dem betyder at du sammenligner statistik, væddemålstendenser, tidligere præstationer, og jagter efter de bedste muligheder, før du fastsætter et bet.

Tags: